portada web trail mitja del castell
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

QUI SOM?
LA MITJA DEL CASTELL

 
   

PRESENTACIÓ:

Som un grup d'amics que ens uneix una passió, córrer.

foto-entrenament-muntanya-Mitja-del-Castell

El 2014 neix la Mitja del Castell, fruit de l'esforç i il·lusió dels seus socis i veïns del Papiol. La Mitja del Castell és una cursa trail amb origen i final al Papiol i que transcorre durant aproximadament 25 km per pistes, senders i camins del Parc de Collserola amb un màxim de 500 participants.

El nostre " leiv motiv " és "una carrera feta per corredors i per a corredors " i tenim la il·lusió d'avançar pas a pas per tal de consolidar-nos i convertir la Mitja del Castell en alguna cosa més que una carrera i aconseguir integrar-la en la vida social i cultural del Baix Llobregat arribant a diferents col·lectius unint esport , solidaritat , salut i medi ambient.

L'equip que organitza la cursa està integrat totalment per corredors que de forma desinteressada col · laboren en el desenvolupament de la mateixa.

foto-equip-mitja-del-castell

Durant l'any venim participant en l'organització i col·laboració d'altres esdeveniments ( entrenaments dirigits, xerrades , presentacions i col·laboracions ) i diverses carreres competitives (Els Deu Blaus) però la nostra principal cita és la Mitja Kids l’1 de maig (curses infantils trail) i el tercer cap de setmana d'octubre, la Mitja del Castell.

Això no seria possible sense els més de 150 voluntaris que donen suport, el nostre veritable cor.

Estem treballant per poder muntar una Escola de Trail per a nens/es i joves del Baix Llobregat.

 

VALORS:

Els nostres principals valors són la salut , la superació, el benestar i el respecte al medi ambient, fomentar els paratges naturals que només pots accedir caminant o corrent i valorar tota la natura que ens envolta que és un gran tresor.

Córrer és l'esport més popular de 30 a 60 anys i més d'un 25% de participació femenina , disciplina individual però que fomenta la pràctica conjunta i l'amistat i és un exemple per als nostres fills.

La cursa té vocació solidària amb els més necessitats.

Donació a Càritas del Papiol 2014 : 391 euros.

Donació a Càritas del Papiol 2015 : 500 euros.

Donació a Càritas del Papiol 2016: 500 euros.

Recollida solidària pel Banc d'aliments de Barcelona 2016: més de 300 quilos d’aliments.

Donació a la Marató de TV3 2016 (xerrada sobre l'ictus): 390 euros.

donatiu-caritas-mitja-del-castell-2015

 

 
peu sponsors web mitja del castell
facebook de la mitja del castell twitter de la mitja del castell